ΛΙΑΝΙΚΗ

Πιστωτική / Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Με Πιστωτική / Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας, θα παραπεμφθείτε (be re-directed) σε ειδική προστατευμένη σελίδα της συνεργαζόμενης με την Εταιρεία τράπεζας, στην οποία θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνει η εν λόγω τράπεζα για την ασφαλή συναλλαγή σας. Εφιστάται η προσοχή σας, όπως, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα και έως την επιβεβαίωση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας, αποφύγετε την διακοπή της επεξεργασίας της συναλλαγής. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή να σας ανήκει. Η Εταιρία, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία κάθε φορά που θέλετε να προβείτε σε νέα αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, δηλώνετε ρητώς ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Σε περίπτωση που η κάρτα σας δεν έχει χρήματα, η συναλλαγή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, οπότε φροντίστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 2048-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (CVV), επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών όπως το Verified By Visa™ από την Visa® ή το SecureCode™ της Mastercard®, American Express Safe Key), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί η Εταιρεία να εγγυηθεί ότι μπορεί να αποτρέψει την παράνομη χρήση πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Επίσης, η Εταιρία δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας της παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών Τραπέζης ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP).

Apple Pay / Google Pay

Με Apple Pay / Google Pay, Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής με λίγα μόνο clicks, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια τις αποθηκευμένες κάρτες μέσω Apple ή Google Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται κάθε φορά να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Αντικαταβολή (για παραδώσεις μόνο στην Ελλάδα)

Με Αντικαταβολή, δηλαδή μετρητά με την παράδοση του προϊόντος από την μεταφορική εταιρία, με επιπλέον χρέωση για τον παραλήπτη 2 ευρώ. Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 499 € δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

Κατάθεση

Με κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρίας μας από το φυσικό κατάστημα της τράπεζας σας ή με την ηλεκτρονική διαδικασία e-banking. Κατά τη κατάθεση, όποιες τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν το πελάτη. Η παραγγελία δεσμεύεται έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας. Διαδικασία που χρειάζεται 1-2 ημέρες λόγω τραπεζικού συστήματος ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας. Στις παρατηρήσεις της κατάθεσης να διευκρινίσετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της αγοράς σας θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της τραπεζικής εντολής με email στο  info@candlique.com

Aριθμοί λογαριασμών τραπέζης της εταιρείας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR 21 0110 0530 0000 0530 0676 102
Όνομα Δικαιούχου : ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΥΛΟΣ
Swift Code: ETHNGRAA

EUROBANK
IBAN: GR76 0260 2510 0005 9020 1770 624
Όνομα Δικαιούχου : ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΑΥΛΟΣ
Swift Code: ERBKGRAA

Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το τιμολόγιο/απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας. Επίσης, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το Εμπόρευμα σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΙ

Η παράδοση εντός της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς ή πρόσθετους φόρους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης από χώρα εκτός ΕΕ. Eνδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον δασμούς στον τελωνειακό έλεγχο. Οι διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανή επιθεώρηση από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές. Η εταιρεία Candlique δεν έχει καμία υποχρέωσή σε πιθανές πρόσθετες χρεώσεις ή επιθεωρήσεις

ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Για τους μελλοντικούς  συνεργάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα μοναδικά προϊόντα Candlique Artisanal Deco, στείλτε μας e-mail στο info@candlique.com με τη ζήτηση και τις ανάγκες σας για να συζητήσουμε για την πολιτική  συνεργασίας μας.