Αποστολές εντός Ελλάδας

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 4,50€ με ΦΠΑ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η TAS Courier.

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται άμεσα από τη λήψη της και παραδίδεται στην συνεργαζόμενη εταιρία Courier.

Στη συνέχεια χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε εσάς. Ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές και κατά τις περιόδους ιδιαίτερης αιχμής και εξαρτάται αποκλειστικά από την μεταφορική εταιρία.

Αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται το Σάββατο & την Κυριακή.

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή παραδίδονται από Δευτέρα.

Μόλις υποβληθεί μια παραγγελία, η επιλογή αποστολής δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει. Φροντίστε να παρέχετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού επικοινωνίας, αριθμού διαμερίσματος/ορόφου/κτηρίου και το όνομα της εταιρείας εάν χρειάζεται.

Η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την προσήκουσα και εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων σε εσάς, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (οπότε και δύναται να υπάρχει διαφοροποίηση στο χρόνο παράδοσης),  απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, περιπτώσεων απεργιών κτλ. Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία παράδοσης των Προϊόντων δύναται να μεταβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας ή γενικότερα γεγονότων που εκφύουν από την επιρροή και τον έλεγχο της Επιχείρησης.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@candlique.com

Αποστολές στην Κύπρο

Οι παραγγελίες για Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 10,00€ με ΦΠΑ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η TAS Courier.

Η παραγγελία σας χρειάζεται 5-7 ημέρες για να φτάσει σε εσάς. Ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές και κατά τις περιόδους ιδιαίτερης αιχμής και εξαρτάται αποκλειστικά από την μεταφορική εταιρία.

Αναχώρηση των δρομολογίων να γίνεται κάθε Πέμπτη & Σάββατο από την μεταφορική εταιρία.

Διεθνής Αποστολή

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η DHL Courier. Όλα τα πακέτα αποστέλλονται από το στούντιο μας στη Ελλάδα.

Οι παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής ένωσης & Ηνωμένου Βασιλείου επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15,00€ με ΦΠΑ. Στη συνέχεια χρειάζονται 3-6 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε εσάς. Επιλογή άμεσης αποστολής 1-2 εργάσιμες ημέρες με επιπλέον επιβάρυνσης 10,00€

Οι παραγγελίες για ΗΠΑ, Μεξικό & Καναδά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 38,00€ με ΦΠΑ. Στη συνέχεια χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε εσάς.

Οι παραγγελίες για Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Λίβανος , Μπαχρέιν & Σαουδική Αραβία επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 45,00€ με ΦΠΑ. Στη συνέχεια χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε εσάς.

Οι ακριβείς χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προσβασιμότητα του τόπου παράδοσης , με την ημέρα της εβδομάδας ή/ και λόγω απρόβλεπτων ή εκτάκτων καταστάσεων και καιρικών φαινομένων.

Τα διεθνή πακέτα ενδέχεται να υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς ή άλλες χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αποστολής μας και είναι ευθύνη του πελάτη να καλύψει.

Για αποστολές σε χώρες τις οποίες δεν αναφέρουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με mail στο info@candlique.com για τον έλεγχο κάλυψης της χώρας από την εταιρία courier και την ανάλογη χρέωση.