Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε χειροποίητα προϊόντα πολυτελούς διακόσμησης με φυσική αίσθηση και μοναδικά αρώματα. Πιστεύουμε στην κομψότητα της φύσης και θέλουμε να είμαστε εναρμονισμένοι με αυτή. Τα προϊόντα Candlique θέλουν να δώσουν σε εσάς και στους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης , ευεξίας αλλά και να σας ταξιδέψουν σε αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν. Αποτελούν ιδιαίτερο διακοσμητικό κομμάτι και θα δώσουν στον χώρο σας αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.  Έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στις αρωματικές μας επιλογές ώστε να προσφέρουμε χαρακτηριστικά και εκλεπτυσμένα αρώματα για την κάθε στιγμή μέσα από καθαρά αιθέρα ελαία Ευρωπαϊκής προέλευσης .

Ποιότητα Candlique

Το κερί που χρησιμοποιούμε είναι μείγμα φυτικού κεριού σόγιας και καρύδας που έχουμε δημιουργήσει στο εργαστήριό μας μέσα από πολλές δοκιμές ώστε να προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο καύσης των κεριών μας και την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Θέλοντας το Candlique να προσφέρει εμπειρία μέσα από τα προϊόντα του βρήκαμε ευκαιρία να δημιουργήσουμε την σειρά Jesmonite η οποία θα σας δώσει την απόλυτη σύνδεση με τα φυσικά στοιχεία. Η σειρά αυτή αποτελείται από αρωματικά κεριά με χειροποίητο δοχείο το οποίο φτιάχνουμε στο εργαστήριό μας. Το υλικό αυτό είναι φυσικό και μας δίνει την υφή της πέτρας ή του μαρμάρου αναλόγως τι επιλέγουμε. Τα κεριά αυτά θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για να δώσετε μια πιο φυσική αισθητική στο χώρο σας και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν μέσα από τους ιδιαίτερους αρωματικούς συνδυασμούς τους.

Events

Θέλοντας να είμαστε πάντα δίπλα σας και να ομορφαίνουμε τις στιγμές σας δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τις πιο σημαντικές στιγμές τις ζωής σας. Γάμος , βάφτιση , γενέθλια ή όποια άλλη στιγμή κρίνεται εσείς ότι θέλετε να χαρίσετε ένα πολύ όμορφο δώρο στους καλεσμένους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αναλάβουμε την εκπλήρωση αυτών που έχετε φανταστεί. Η δημιουργική ομάδα του Candlique θα είναι δίπλα σας να σας συμβουλέψει και να σας προτείνει προσωποποιημένες ιδέες για κάθε περίσταση.