‘Εχετε δικαίωμα υπαναχώρησης. (άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994)

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στη διεύθυνση της Candlique Artisanal Deco Αμισού 14 , Καλλιθέα ΤΚ. 17673 και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή να αιτηθείτε την αντικατάστασή του.

Πριν την αποστολή του δέματος επιστροφής, πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2130475412 ή με e-mail στο info@candlique.com

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην πλήρη αρχική συσκευασία του και στη ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη αγοράς. Πολύ σημαντικό είναι   προϊόν πρέπει να είναι ακέραιο. Κατεστραμμένο, λερωμένο προϊόν ή κερί με αναμμένο / καμένο φυτίλι δεν γίνεται δεκτό.

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν παραλάβετε την παραγγελία σας αλλά το προϊόν είναι ελαττωματικό/σπασμένο ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@candlique.com   στο οποίο θα επισυνάψετε και τις φωτογραφίες σας. Η προθεσμία για την ενημέρωση και επιστροφή ή αντικατάσταση ορίζεται σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του δέματος.

Η επιστροφή και η ενδεχόμενη νέα αποστολή (σε περίπτωση αντικατάστασης) γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΤΑS Courier και το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.